Nimet Sarı

Nimet Sarı İstanbul Erkek Lisesini bitirdikten sonra 1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği fakültesinden mezun oldu. Profesyonel iş yaşamına inşaat Mühendisliği yaparak başlasa da uzmanlık alanı olan Pazarlama ve Satış konularında deneyimlerini arttırdı.

1989 yılında Halk Sigorta şirketinde sigortacılık kariyerine başlayan Nimet Sarı 2000 yılına kadar sürdürdüğü çalışmalarında Risk Mühendisliği, Pazarlama Müdürlüğü, Müşteri Müdürlüğü ve yeni iş Geliştirme Müdürlükleri görevlerinde bulundu.

Özellikle yabancı sermayeli Marsch and McLennan Broker şirketlerde yurtdışı deneyimlerini de artırma fırsatı bularak yabancı sermayeli büyük ölçekli firmalarda müşteri ilişkileri deneyimlerini artırma fırsatı buldu.

Çalışma yaşamı boyunca sayısız satış ve pazarlama projesini başarı ile tamamlamış olan Nimet Sarı stratejik planlama, hedef müşteri seçimi, pazarlama stratejileri, iş geliştirme konularındaki deneyimlerini 2000 yılından itibaren danışmanlık hizmetleri olarak farklı sektörlerdeki firmalarla paylaşmıştır.

Müşteri odaklı iş süreçlerinin tanımlanması, uzun süreli müşteri ilişkileri yönetiminde hedef odaklı projeleri sonuçlandırmak ana prensibidir.

nimet@proassociates.net